Ku ndodhemi

Orari

E merkure - E diele
10.00 - 18.00
Pranimi i fundit 17.40

 

Te henen, te marten mbyllur


Biletat

Te rritur 200L

Te moshuar dhe studente
100L

Pesonat me aftesi te kufizuara 100L

Te tjera

Mbi Galerin